PERHATIAN!  Khas untuk wanita yang ada masalah berat berlebihan dan perut buncit. Ini berita baik untuk anda

0
ORG BERJAYA TURUNKAN BERAT BERLEBIHAN

SEAWAL 9 HARI JEE?

Kesan seawal 9 hari bagi anda yang cari cara Fit dgn cepat! Dapat Fit dgn cepat dan puteh terus serentak sekali.

Tak percaya? Tonton video di bawah SEKARANG

Berat Berlebihan? Mudah Letih? Mengah? Lelah? Perut Menggeleber?

Dah beribu duit habis makan supplement? Makan pil itu ini, tapi tak menjadi jugak? Lepas ni tak payah pening dah SW Max kan ada! Minum2 je terus berat turun dan muka makin berseri-seri.

MEMPERKENALKAN

SW MAX ADVANCED FORMULA

Kelebihan SW Max Advanced Formula!

Dah ada lebih daripada

0
Happy Customer dalam masa 7 Tahun!

Kenapa anda perlu cuba SW Max ini?

JANGAN RISAU

Produk SW Max telah melalui proses kajian dan mendapat kelulusan dari pihak KKM serta telah melepasi ujian klinkal dan terbukti tiada bahan-bahan berbahaya

BAKAR LEMAK
KURANGKAN KOLESTROL
LANCARKAN DARAH
TINGKATKAN METABOLISME
CERAHKAN KULIT

Tengok video di bawah sekarang!

Betul ke SW Max Advanced Formula ni berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Lihat apa kata pengguna kami.

Klik untuk lihat gambar dengan lebih jelas.

(Disclaimer : Results may vary across individuals)

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin SW Max Advanced Formula mampu membantu untuk menurunkan berat berlebihan dan mencerahkan dan mencantikkan kulit anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali cantik dan cerah secara natural.

 

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 14 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT !

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

InsyaAllah SW Max tidak akan memberi kesan sampingan samada jangka pendek atau panjang. Kerana SW Max telah di Uji secara Klinikal dimana tiada bahan terlarang dan baik untuk kesihatan. Dan SW Max juga Telah mendapat Anugerah SUPER HEALTH PRODUCT PERINGKAT ASIA PASIFIC! Yakinlah dengan Produk kami.

Tidak ada pantang untuk Minum SW MAX ini, Cuma jika anda Ingin Kesan yang betul2 pantas, Kami sarankan anda elakkan minum minuman seperti kafein, susu dan Air kelapa semasa consume produk SW MAX ini.

Tiada masalah. cuma kami sarankan untuk jarakkan pengambilan 2 jam dari ubat ubatan hospital

segala Masalah berkaitan Jantung, Kami tidak syorkan anda untuk membeli produk ini. Sila dapatkan khidmat nasihat doctor terlebih dahulu.

Boleh, Kerana SW MAX akan mengelakkan senggugut & melancarkan proses pembuangan darah kotor. Kami ada testimoni dimana pelanggan 2 tahun tidak piriod, Alhamdulillah selepas minum SW, terus datang piriod.

Boleh, Dengan Syarat bayi puan tidak sensitif. Kami sarankan bayi 1 tahun keatas.

Wanita mengandung memang tak boleh makan/minum mana2 produk kurus kerana janin perlukan zat & protein. 

Hanya vitamin sahaja seperti vitamin C & E boleh consume sekali. Jika uba-ubatan, jamu atau produk kurus & putih lain tak boleh campur kerana merisaukan percanggahan bahan. Jika makan ubat hospital, sila jarakkan 2-4 jam.

Tak boleh sama sekali sebab masa luka pembedahan masih baru dan ibu dalam pantang masih dalam hormon yang tidak stabil. jadi pastikan puan pantang elok2 ya. Habis pantang boleh minum SW dah.

Boleh sangat2. takde masalah. Sesiapa yang dah memang kurus, SW takkan menjadikan anda lebih keding atau kurus sangat2. SW akan berikan anda tenaga dan menjaga kulit2 anda supaya lebih cantik dan cerah.

Jangan risau, Kebanyakkan pelanggan kami sangat puas hati sebab berat mereka maintain malah ada yang masih turun berat selepas 2 minggu stop SW. Tapi jika dear makan sama rutin masa badan besar dulu contoh sekali makan 3 pinggan untuk lunch, insyaAllah berat badan naik dik oii..

Rekod Pelanggan kami, 2-9 hari dari pakai saiz L, dah boleh pakai saiz M. Bergantung cara pengambilan SW max yang konsisten dan pemakanan mereka. Ada yang dapat lost 9KG dalam 4 hari. Ada 3kg dalam 2 hari. so anda mesti kne cuba.

Boleh, Maximum boleh minum SW MAX adalah 2 sudu pagi dan 2 sudu malam.

BOLEEHH! apa x boleh plak? Cuma beza yang ikut tips adalah result mereka lebih pantas berbanding yang tak ikut tips.

Rasa sangat sedap. Rasa pati mangga.

Jika ada sebarang masalah, Hubungi

Email : admin@nakslim.com

Tel: +60176608992